Eagle Beach - Low rise hotel area on the west side Punto Brabo Beach - Manchebo Arashi Beach

°C - °F

meer weersverwachting...

Live Webcams

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Stranden aan de Noordwest kant

Kaart van de westzijde van Aruba
 

Arashi Beach

Arashi Beach

Wit fijn zand, met enkele keien en stenen, en een prachtig strand om te zwemmen / snorkelen in het rustige water. Geen faciliteiten, maar enkele strandhutten bieden schaduw. Bereikbaar per auto (er is voldoende parkeergelegenheid), taxi, of 10 minuten lopen vanaf de laatste bushalte bij Malmok.

 

Boca Catalina

Boca Catalina

Bestaat uit 2 gedeelten, een is zeer kleine strand, met wat oude palapas (parasols van houte en palmbladeren), geschikt voor zonnebaden. Heeft weinig of geen parkeerplaatsen, maar wel goed snorkelen. En de andere is de officiële Boca Catalina, een paar palapas, kalm en ondiep water met heel veel vis. De meeste snorkeltochten per boot stoppen hier.

 

Malmok Beach

Malmok Beach

Nog geen 50 meter van Boca Catalina is er een heel klein strandje (meer een ingang naar het water), met heel veel stenen, maar behoort tot een van Aruba's beste snorkelplekken. Het is er rustig (meestal ben je de enige). Maar... geen schaduwplekken of enige andere faciliteit.

 

Hadicurari / Fisherman's Huts

Hadicurari / Fisherman's Huts

Wit fijn zand met wat kiezels en stenen, en zeer ondiep water. Uitstekend voor boardsailing, Hadicurari is de locatie voor de jaarlijkse Hi-Winds Pro Am Windsurf Competitie. Windsurf accommodaties liggen een paar honderd meter ten noorden van het strand. Bereikbaar met openbare bus of auto.

 

Palm Beach

Palm Beach

Wit fijn zand zo ver als je kunt kijken en heerlijk rustig zwemwater. Om je te verkleden of voor een drankje, kunt u terecht bij de openbare ruimtes van de hotels in de buurt. De hotels bieden ook hun eigen watertsport activiteiten. Bereikbaar per openbare bus, taxi of de auto.

 

Eagle Beach

Eagle Beach

Kilometers wit zand en een aangename stroming. Verschillende hotels in de omgeving die watersport en strandactiviteiten aanbieden. Bereikbaar per openbare bus, auto of taxi.

 

Manchebo Beach (Punto Brabo)

Manchebo Beach - Punto Brabo

Een breed wit poederzandstrand met soms stevige golven. Manchebo is het breedste strand van Aruba en is te bereiken met de openbare bus, taxi of auto.

 

Druif Beach

Druif Beach

Wit zand, ideaal om te zwemmen in het rustige water. Bereikbaar per openbare bus, taxi of auto.

 

Surfside Beach

Surfside Beach

Wit fijn zand met wat kiezels en stenen, en leuk voor het hele gezin. Sinds kort zijn er weer wat faciliteiten en er zijn schaduwplekken aanwezig. Bereikbaar per openbare bus, taxi of auto.

 

Renaissance (prive) Eiland

Renaissance (private) Island

Een geweldige plek voor snorkelaars en zonneaanbidders. Gratis toegankelijk voor gasten van Renaissance Resorts op Aruba, met een dagpas is het mogelijk voor niet-gasten (niet goedkoop, USD 80 perp persoon)