Baby Beach Mangel Halto Boca Grandi - Kitesurf Strand

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Stranden aan de Zuidoost kant

Kaart van de oostzijde van Aruba
 

Boca Grandi - Kitesurf-strand

Boca Grandi

Poederwit zandstrand, met hier en daar wat stenen. Grote en stevige golven en dus alleen geschikt voor ervaren zwemmers. Het is een populaire plek voor kitesurfers. Geen schaduwplekken of faciliteiten. Bereikbaar met de auto (onverharde weg) of taxi.

 

Mangel Halto

Mangel Halto

Een populaire plek voor een picknick (zowel voor de lokale bevolking als toeristen). Wit fijn zand en ondiep water. Bereikbaar per openbare bus, taxi of auto.

 

Rodgers Beach

Rodgers Beach

Zacht wit fijn zand en een uitstekende locatie om te zwemmen in het door rif-beschermde water. Geen faciliteiten. Bereikbaar per auto of taxi.

 

Baby Beach

Baby Beach

Een van Aruba's meest bezochte strand na de stranden bij de hotels. In de afgelopen jaren zijn er nu faciliteiten zoals toiletten, diverse snackbarretjes, strandhutjes. Het is een poederwit strand en ondiep en rustig water. Maar voor snorkelen is het net ervoor en er net buiten de baai het beste. Echter: wees heel voorzichtig, snorkel het liefst met een snorkelvest en flipers, want de stroming kan zeer verradelijk en sterk zijn! Bereikbaar met de auto of taxi.