Eiland Jeep Safari Tours - Trips - Excursies het is een feest met een zeiltocht party! ATV Quad Eiland Tour

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Dagtochten - Eiland excursies - Trips

Als je van lekker eten houdt, zul je je al snel thuisvoelen op Aruba. Je kunt genieten van culinaire specialiteiten uit de hele wereld in een eindeloze reeks van goede restaurants. Je wilt je te goed doen aan het heerlijke aanbod van zeevruchten uit de Caribische Zee, met stokjes eten van een uitgebreide Indonesische Rijsttafel of genieten van een romantisch Frans diner voor twee? Op Aruba vind je dit en nog veel meer!

ATV Tours

Aruba ATV Tours

ATV of Quad rijden op Aruba is een spannende manier om het landschap van Aruba te verkennen. Het off-road avontuur begint al op het moment dat je de ranch verlaat. Rijd je eigen ATV of samen op een dubbel. Je hoeft geen ATV ervaring te hebben om mee te gaan maar wel in bezit zijn van een geldige rijbewijs en minimaal 21 jaar oud.

 

Jeep Safari Tours

Jeep Safari Tours

Verken Aruba en krijg het meeste waar voor uw geld met een ABC Jeep Safari. Of u nou een halve dagtocht, of een hele dagtocht neemt, de aktie begint al op het moment dat u gratis wordt opgehaald door onze vriendelijke gids. Dan gaat u met 6 mensen in een open Land Rover Defender jeep rijden. En vanaf dat moment begint uw avontuur! Zeker als u ook nog eens de chauffeur bent van de jeep!
geniet van de vele extra's die u nergens anders krijgt! Een heerlijke warme lunch en ongelimiteerde drinkjes!

+(297) - 582 5600

Mountainbike Fietsen

Mountainbike

Geniet van de exotische terreinen van het eiland per een mountain bike. Er liggen zandwegen over het gehele eiland. Het terrein is voornamelijk vlak, zodat u niet uitgeput raakt van het opfietsen ven steile heuvels.

Voor meer informatie over Mountainbike: Rancho Notorious

Diepzeevissen

Diepzeevissen

In de gematigde wateren van Aruba kunnen verschillende soorten Atlantische sportvissen worden gevangen, het hele jaar door. Zeilvis, White and Blue Marlin, Wahoo, Haai, Barracuda, Amberjack, Kingfish, Bonito, en Blackfin, Rode en Geelvin Tonijn zijn er in overvloed. U kunt uw eigen boot met kapitein en bemanning huren voor een hele of halve dag.

Paardrijden

Paardrijden op het strand

Aruba's topografie biedt een verscheidenheid aan exotische locaties voor avontuurlijke bezoekers. De uitdagende duinen en woestijn-achtige vlakten zorgen ervoor dat u zich voelt als de ster in uw eigen Western film. Onderweg kunt u het spectaculaire uitzicht vanaf de Arikok heuvels vastleggen met uw camera. Rijervaring is niet vereist.

Zeilen en zeiltochten

Zeilen en zeil- / boottochten

Welke plek op Aruba biedt een prachtig uitzicht over de mooiste stranden? Juist... vanaf de open zee!
er zijn diverse zeiltochten met o.a. een catamaran. Zo zijn er snorkeltochten, Moonlight-tochten, Sunset-tochten 9erg romantisch) en nog veel meer!