A Scuba Diver in the waters of Aruba Duikers vlakbij een wrak

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Duiken - Duikscholen

Duikplekken Aruba

Duiken op Aruba staat bekend om de spectaculaire scheepswrakken en interessante koraalformaties die Aruba’s onderwater wereld domineren. Hieronder valt ook het 120 meter lange - Antilla wrak - het grootste scheepswrak in het Caribisch gebied.

De meest interessante duikplekken van Aruba liggen langs de beschermde west en zuid kust, op korte afstand van de hotels op Palm Beach. Aruba’s wateren zijn rijk aan exotisch marine leven, waaronder roggen, murenes, manta rays, barracuda's en geelstaarten. Een groot, ondiep zand plateau omringt Aruba, waardoor de boot de meest geschikte methode is om de verder gelegen riffen te bereiken. Interessante koraalformaties kunnen gevonden worden in ondiepe wateren met een diepte van 5 tot 30 meter, met weinig of geen stroming en vlakke ondergrond. Meer dan twintig duikplaatsen worden gedeeld door de duikscholen op het eiland

Red Sail Sports Aruba - Padi Duikschool

Red Sail Sports

Verkennen van de onderwaterwereld van Aruba is de specialiteit van hun. Ze bieden dan ook cursussen aan beginners, tot aan gevordenden. Ook bieden zij diverse bootduiken aan. Red Sail Sports is een PADI 5 Star Dive Center en was dan ook een pioneer in de duikindustrie meer dan 20 jaar gelden.

+(297) - 586 1603

Aqua Windie's Dive Center - Padi Duikschool

Aqua Windie's Dive Center

Met Aqua Windie's duikt u in kleine groepjes, meestal met 4 tot maximaal 6 duikers. Dit geeft een intiem gevoel, en bent u bij ons heeft u een naam en geen nummer!

+(297) - 586 8107