Kitesurfen Diepzeevissen Zeilen

°C - °F

meer weersverwachting...

Live Webcams

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Activiteiten - Wat is er te doen op Aruba?

ATV Tours

Aruba ATV Tours

ATV of Quad rijden op Aruba is een spannende manier om het landschap van Aruba te verkennen. Het off-road avontuur begint al op het moment dat je de ranch verlaat. Rijd je eigen ATV of samen op een dubbel. Je hoeft geen ATV ervaring te hebben om mee te gaan maar wel in bezit zijn van een geldige rijbewijs en minimaal 21 jaar oud.

Aruba Ostrich Farm - Struisvogelboerderij

Aruba Ostrich Farm

Ondanks dat de struisvogel oorspronkelijk uit Afrika komt, is Aruba’s ruige landschap een perfect huis voor dit integrerende dier. De Aruba Ostrich Farm nodigt u uit om langs te komen en kennis te maken met het 80-tal koppel van de grootst levende soort in de wereld.

Matividiri 57, Paradera
+(297) - 585-9630
+(297) - 585-9629

Bowlen

Bowling

Bowlen is een populaire sport op Aruba en de lokale teams doen regelmatig mee aan buitenlandse toernooien en winnen regelmatig.

Eagle Bowling Palace is een moderne bowlingbaan met 16-HPL banen, een cocktail lounge en snackbar.

Palm Beach Dream Bowl is een state of the art bowlingcentrum met 8 banen, heeft een sportbar, een een speelhal met de laatste Arcade games beschikbaar op Aruba.

Butterfly Farm Aruba - Vlindertuin

Butterfly Farm Aruba

Een bezoek aan de vlindertuin van Aruba is echt onvergetelijk. U stapt binnen in een prachtige tropische tuin en bent meteen omgeven door allerlei soorten gekleurde vlinders. Uiteraard kunt u ook zien hoe de dieren zich van larven ontpoppen tot vlinders. Neem een tour met een gids, en u leert een heleboel over deze intrigerende beestjes. Tip: ga vroeg, dan kunt u meemaken hoe de nieuwe vlinders hun eerste vlucht maken!

Bent u een keer geweest, dan kunt u met uw toegangsbewijs de rest van uw verblijf gratis naar binnen.

J.E. Irausquin Boulevard
+(297) - 586-3656
+(297) - 587-2344

Diepzeevissen

Diepzeevissen

In de gematigde wateren van Aruba kunnen verschillende soorten Atlantische sportvissen worden gevangen, het hele jaar door. Zeilvis, White and Blue Marlin, Wahoo, Haai, Barracuda, Amberjack, Kingfish, Bonito, en Blackfin, Rode en Geelvin Tonijn zijn er in overvloed. U kunt uw eigen boot met kapitein en bemanning huren voor een hele of halve dag.

Duiken

Duiken

Duiken op Aruba staat bekend om de spectaculaire scheepswrakken en interessante koraalformaties die Aruba’s onderwater wereld domineren.

De meest interessante duikplekken van Aruba liggen langs de beschermde west en zuid kust, op korte afstand van de hotels op Palm Beach. Aruba’s wateren zijn rijk aan exotisch marine leven, waaronder roggen, murenes, manta rays, barracuda's en geelstaarten.

Golf

Play golf on Aruba

Tierra del Sol
is een 18 hole, par-71 golfbaan die is ontworpen door Robert Trent Jones II.

The Links at Divi Aruba
is een 9 hole golfbaan, omgeven door luxe vakantievilla's

Mountainbike Fietsen

Mountainbike

Geniet van de exotische terreinen van het eiland per een mountain bike. Er liggen zandwegen over het gehele eiland. Het terrein is voornamelijk vlak, zodat u niet uitgeput raakt van het opfietsen ven steile heuvels.

Voor meer informatie over Mountainbike: Rancho Notorious

Musea

Museums

Historical Museum
Fort Zoutman/Willem III Tower, Oranjestad

Numismatic Museum
Zuidstraat 27, Oranjestad

Archaeological Museum
Zoutmanstraat 1, Oranjestad

Paardrijden

Paardrijden op het strand

Aruba's topografie biedt een verscheidenheid aan exotische locaties voor avontuurlijke bezoekers. De uitdagende duinen en woestijn-achtige vlakten zorgen ervoor dat u zich voelt als de ster in uw eigen Western film. Onderweg kunt u het spectaculaire uitzicht vanaf de Arikok heuvels vastleggen met uw camera. Rijervaring is niet vereist.

Salsa

Salsa koppel

It's time to Salsa! ArubaSalsa is de grootste dansschool op Aruba, een professioneel team met grote passie voor salsa en ander dansen uit het Caribisch gebied. Ze hebben sinds de oprichting van ArubaSalsa in februari 2008 met veel plezier en succes al aan meer dan duizend toeristen les gegeven bij verschillende vooraanstaande hotels op Aruba.

+(297) - 585-7939

Snorkelen

Snorkelen

Iedereen kan snorkelen. Toch zijn er een aantal basisregels. De belangrijkste regel om te onthouden is: Raak nooit het koraal aan! Goede snorkelplekken zijn onder andere Arashi, Boca Grandi, Baby Beach en nog veel meer...

 

Tennis en Beach Tennis

Beach Tennis

De Aruba Racquet Club is gevestigd op Rooi Santo 21 (gebied Palm Beach). Het heeft 8 verlichte tennisbanen. Openingstijden zijn van 08:00 tot 21:00. Voor reserveringen, bel dan +(297) 586-0215.

Website: www.arc.aw

Beach Tennis is een zeer leuke vorm van tennis en de moeite waard om het een keer te proberen en is erg leuk voor zowel jong als oud... en dus geschikt als een familie-uitje

Windsurfen & Kitesurfen

Kitesurfen

Op Aruba kunt u op het strand relaxen met vrienden of ervaar de wereldberoemde wind van de Caribische Zee. Er is geen betere plaats om te windsurfen en/of te kitesurfen. Aruba is the perfect place to be!

Winkelen en winkels

Winkelen en Winkels

Wat kunnen we u meer vertellen over het winkelen op Aruba, behalve dat het een paradijs voor winkelaars is en dat je het krediet van een willekeurig aantal creditcards kunt overschrijden in een korte middag?

Belangrijk om te weten is dat winkelen op Aruba niet helemaal belastingvrij is. Alleen de winkels in de vertrekhal op de luchthaven zijn echt belastingvrij.
De rest van de winkels op het eiland bieden vaak kortingen op een aantal items, soms wel tot 25%, maar vergelijk een aantal verschillende winkels voordat u een dure aanschaf doet.

Zeilen en zeiltochten

Zeilen en zeil- / boottochten

Welke plek op Aruba biedt een prachtig uitzicht over de mooiste stranden? Juist... vanaf de open zee!
er zijn diverse zeiltochten met o.a. een catamaran. Zo zijn er snorkeltochten, Moonlight-tochten, Sunset-tochten 9erg romantisch) en nog veel meer!