Weekly Bulletin Board Parties Bon Bini Festival

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Aruba Evenementen Agenda

Wekelijks

Bon Bini Festival

Elke dinsdag, deuren open vanaf 18:30, show is van 19:00 - 21:00, entree USD 5, locatie: Fort Zoutman

Bulletin Board Party

Elke Maandag
17:00 - 19:00
Locatie: Eagle Beach
Klik hier voor meer info!

Komende Evenementen

Aruba Food & Wine Festival - June 6 - 8, 2013

Aruba Food & Wine Festival

Jaarlijkse Gerechten en Wijnproeverijen evenement waarbij beroemde chefs uitgenodigd zijn om een presentatie van hun talenten te geven.
Deze driedaagse culinaire evenement wordt afgesloten met een laatste extravaganza als eerbetoon aan een bekende band of artiest.

Aruba Hi-Winds - 2 t/m 8 Juli, 2013

Aruba Hi-Winds

Aruba's passaatwinden zorgen voor de perfecte omstandigheden voor het grootste amateur windsurfevenement in het Caribisch gebied. Spannende windsurf- en kiteboardingwedstrijden in verschillende categorieƫn, waaronder mannen, vrouwen, junioren, masters en vrije stijl, waaronder een lange afstand en de "King and Queen of the Huts". Wedstrijden worden gehouden bij de stranden bij Fisherman's Huts op Hadicurari.

Caribbean Sea Jazz Festival - 4 en 5 Oktober 2013

Caribbean Sea Jazz Festival

Caribbean Sea Jazz Festival Aruba 2011 wordt op 5 en 6 oktober in het Cas di Cultura Plaza gehouden. Er zijn optredens van 2 bands verdeeld onder 3 podia w.o Angie Stone, Eddie Palmieri, Richard Bona etc.

International Championships Beach Tennis - 12 tot 17 November 2013

International Championships Beach Tennis

Ingredienten van deze sport is: lol, zon en tennis spelen op het strand! De net is bijna 2 meter hoog en het speelveld net zo groot ongeveer als bij volleybal. Kom kijken en geniet met de spelers en toeschouwers mee!

Sinterklaas - 5 December 2013

Sinterklaas - Saint Nicolas

Sinterklaas... wie kent ie niet? Weinig uitleg hierover, maar het is ook een traditie op Aruba om Sinterklaas te vieren. De eerste twee weken van december is het altijd erg rustig met toeristen.. dus extra tijd voor de kids!

Aruba Carnaval - Januari - Maart 2014

Aruba Carnival

Carnaval wordt op Aruba uitgebreid gevierd. Het begint al vroeg in de maand januari en beleeft zijn hoogtepunt tijdens de "Grand Parade" begin maart. Hou er rekening mee dat tijdens deze parade delen van Aruba (Oranjestad en San Nicolas) zijn afgesloten. Mocht u de kans zien om naar Aruba te gaan tijdens de Carnaval, dan mag u de Grand Parade niet missen.

Betico Croes Dag - 25 Januari, 2014

Betico Croes

Wijlen Gilberto Francois 'Betico' Croes zorgde er mee voor dat Aruba zijn 'Aparte Status' kon verkrijgen binnen het Koninkrijk der Nederlanden (1 januari 1986). Aruba eert elk jaar dan ook zijn grootste staatsman op zijn verjaardag. Op deze officiële feestdag worden er over het hele eiland sportevenementen en populaire spelen georganiseerd.

Klik hier over Betico Croes

Nationale vlag en volkslied dag - 18 Maart, 2014

Anthem and Flag Day

De vlag van Aruba werd officieel in gebruik genomen op 18 maart 1976, samen met het officiële volkslied, de 'Aruba Dushi Tera', omdat Nederland op die datum in 1948 Aruba het recht toekende om zelfstandig te worden binnen het Koninkrijk der Nederlanden.

Arubadag is de dag dat de Arubanen in Nederland hun eigen "Dia di Himno y Bandera" vieren (Dia di Himno y Bandera = Dag van het Volkslied en de Vlag). Op 18 maart, een Nationale Feestdag op Aruba, wordt op Aruba gevierd dat het eiland Aruba zijn eigen volkslied en vlag heeft.

Koningsdag - April 26, 2014

Koningsdag

Koningsdag 2014 is de dag waarop de eerste Koningsdag op Aruba zal worden gevierd, te weten 26 april 2014. Hoewel is vastgelegd dat Koningsdag op 27 april zal vallen, de verjaardag van koning Willem-Alexander, wordt omdat die datum in 2014 op een zondag valt, de viering verplaatst naar de zaterdag ervoor, de 26e.

Aruba Soul Beach Music Festival - Mei 2014

Soul Beach Music Festival

Festival is a star-studded, two-night concert series that has featured artists including Maze, Sean Paul, Chaka Khan, Wyclef Jean, India Arie, the Gap Band, Boyz 11 Men, Lauryn Hill, Nina Sky, Anthony Hamilton, Alicia Keys, Brian McKnight, Wayne Brady, Estelle, Jamie Fox, Etana, Robin Thicke, Common, Toni Braxton, MJ Blidge, Joe Thomas, Raheem DeVaughn, Jennifer Hudson, Christie Michele and Heads of State.
For more information: www.soulbeach.net.