lekker dansen op een strandfeest Vakantie vieren en geniet van de Happy Hours! Speel een keer roulette bij een van de Casinos op Aruba

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Aruba's Nachtleven - Uitgaan

Een groot deel van het uitgaansleven op Aruba vindt plaats in de hotels en resorts. Er zijn diverse bars en clubs waar u uit kan gaan. Maar kijk in de lokale kranten voor de actuele uitgaansgelegendheden en evenementen.

Aruba Sinatra Dinner Shows

Aruba Sinatra Dinner Shows

Ervaar prachtig gecomponeerde, georkestreerde en gearrangeerde muziek met prachtige romantische teksten beroemd gemaakt door zangers als Frank Sinatra, Michael Buble, Harry Connick, Jr. en anderen gezongen door Arubaanse zanger Fred de Jong.

Geniet van een betoverend Sinatra Show, verzorgd door entertainer Fred de Jong met liederen zoals "Fly Me To The Moon", "I've Got The World On A String", "I've Got You Under My Skin", "My Way", "New York - New York", "The Way You Look Tonight" en nog veel meer...

Elke donderdag van 19:30 - 22:00
Bij de Aruba Sinatra Dinner Show in The Old Cunucu House Restaurant kunt u genieten van authentieke Arubaanse gastvrijheid en een sfeer die betoverend, gezellig en romantisch te noemen is. Bestel lokale gerechten en heerlijke drankjes terwijl u kijkt en luistert naar de show. De Show Tickets zijn slechts $ 15,00 per persoon (eten, drinken, transport en tips niet inbegrepen).

Bars, Clubs en Dancing

Bars, Clubs and Dancing

Er zijn aardig wat bars & restaurants in Aruba.

Bowlen

Bowlen

Bowlen is een populaire sport op Aruba en de lokale teams doen regelmatig mee aan buitenlandse toernooien en winnen regelmatig.

Eagle Bowling Palace is een moderne bowlingbaan met 16-HPL banen, een cocktail lounge en snackbar.

Palm Beach Dream Bowl is een state of the art bowlingcentrum met 8 banen, heeft een sportbar, een een speelhal met de laatste Arcade games beschikbaar op Aruba.

Bioscoop - Lekker een avondje een film pakken!

cinema

Aruba heeft diverse bioscopen: in het centrum van Oranjestad en een splinternieuwe in (3D beschikbaar). Doe wel een lange broek aan en neem een trui of vest mee. Door de airco kan het aardig koud worden.

Oranjestad: The Cinemas

Palm Beach: Aruba MegaPlex 8 @ Palm Beach Plaza

Happy Hours

Happy Hours

Op een "One Happy Island" kan het niet anders dan dat er elke dag aardig wat 'Happy Hours' te vinden zijn. neem een drankje voor minder, of betaal er 1 en krijg er 2!
Regelmatig wordt het gecombineers met Live muziek en/of entertainment!