Meiden met winkeltassen op het strand vrouw kijkt naar een bikini om te kopen in de winkel

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Winkels en winkelen op Aruba

African Art Shop

Wat kunnen we u meer vertellen over het winkelen op Aruba, behalve dat het een paradijs voor winkelaars is en dat je het krediet van een willekeurig aantal creditcards kunt overschrijden in een korte middag.

Winkelen op Aruba niet helemaal belastingvrij

Alleen de winkels in de vertrekhal op de luchthaven zijn echt belastingvrij. De rest van de winkels op het eiland bieden vaak kortingen op een aantal items, soms wel tot 25%, maar vergelijk een aantal verschillende winkels voordat u een dure aanschaf doet.

Winkelcentra

Winkelcentrum Palm Beach Plaza

Palm Beach Plaza

Palm Beach Plaza is meer dan alleen een shopping mall, het herbergt ook een amphitheater en waterfonteinen met een entertainment gehalte (leuk voor het hele gezin). er zijn diverse winkels van bekende merken zoals Benetton, Birkenstock en Clarks.

High-Rise Hotel gebied, Palm Beach

Winkelcentrum Paseo Herencia

Paseo Herencia

Paseo Herencia heeft diverse winkels van bekende merken zoals La Coste, Totto, New Balance en Converse. ook heeft Hunkemoller hier een winkel. Uiteraard ook zijn er juweliers en diverse souvenierwinkels

High-Rise Hotel gebied, Palm Beach

Winkelcentrum The Village Mall

Papillon Restaurant is located at The Village Mall

Deze winkelcentrum biedt wat minder winkels, maar wel een brede keuze aan restaurants. Vooral 's avonds kan het erg gezellig worden door de diverse eetgelegenheden..

High-Rise Hotel gebied, Palm Beach

Winkelcentrum The Royal Plaza Mall

Royal Plaza

Hier zijn de bekende merken als Tommy Hilfiger, Nautica, Benneton en Ralph Lauren. Heel veel juweliers die de grote merken hebben (goed prijsvergelijken als het gaat om horlogemerken!) en diverse souvenierwinkels, parfumeries, electronicawinkel, en meer. Het ligt aan de kant van de cruis ship terminal in Oranjestad.

Oranjestad

Renaissance Marketplace (ook wel bekend als Seaport Marketplace)

Renaissance Marketplace

De winkels zijn hier tot laat open. Gezellig langs de haven van Oranjestad. Het is een klein winkelcentrum met diverse eetgelegenheden. Ook zijn hier juweliers, souvenierwinkels, design zonnebrillen te vinden en verder een bioscoop (door de airco is het aan te raden om een trui/vest mee te nemen, en een lange broek aan te hebben) en een kleine casino.

Oranjestad

Winkelcentrum Renaissance Mall

Renaissance Mall

Meer dan 60 winkels, cafés, restaurants, entertainment shows, Renaissance Mall biedt een leuke shopping-gevoel en veel entertainment. gelegen in het hartje centrum van Oranjestad en dichtbij de Mainstreet.

Oranjestad