for rent for sale

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Timeshare - Verkoop - Verhuur

Timesharing geeft u het voordeel van een eigen woning voor zoveel weken per jaar als u wilt, waarbij u niet de kosten hoeft te betalen voor de tijd die u niet in uw vakantiewoning besteedt. De meeste Timeshare gelegenheden maken deel uit van een coöperatie waar u weken kunt kopen.

Stel bijvoorbeeld dat u Aruba elk jaar in de laatste 2 weken van april wilt bezoeken, dan moet u ruim van tevoren boeken om zeker te zijn van een kamer, aangezien dit het hoogseizoen is voor het eiland.
Maar wanneer u Timeshare eigenaar bent van een door u gekozen accommodatie, zult u zich nooit zorgen hoeven te maken over het tijdig reserveren van een kamer.
In de tussentijd bespaart u geld en zorgen over de tijd dat u niet in uw woning verblijft. Het bedrijf waar uw Timeshare onder valt, zorgt voor het onderhoud en zorgt ervoor dat uw Timeshare wordt gebruikt in de tijd dat u elders verblijft.

Als u op Aruba bent kunt u kennis maken met de timeshare levensstijl. Aruba biedt een uitgebreid aanbod aan timeshare en timeshare huur.

Caribbean Palm Village Resort

...

Gebied: North Aruba
vanaf $ 99.00
4 Sterren Hotel

Costa Linda Beach Resort

...

Gebied: Eagle Beach
vanaf $ 200.00
Divi Aruba Phoenix Beach Resort

Modern, colorful, and striking, the high-rise Divi Aruba Phoenix Beach Resort is rivaled only by its most outstanding amenity- miles of pure white sand beach. Situated on Aruba's famed Pa...

Gebied: Palm Beach
vanaf $ 189.00
3 Sterren Hotel

PlayLinda Beach Resort

...

Gebied: Palm Beach
vanaf $ 210.00
Tips voor Timeshare

U kunt timeshare kopen of huren via aanbieders op onze Bulletin Board.