Cruise Ship in Oranjestad, Aruba verschillende cruise ships bij de cruiseterminal

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Aruba Cruise - Cruiseschepen

Terminals

Aruba heeft 1 aanlegplaats met 3 terminals. Alle drie terminals zijn met aircondition en blijven open gedurende de tijd dat de cruiseship aangemeerd is (kan soms een tijdelijk gesloten zijn, maar dit wordt aangegeven). De terminals zijn slechts 5 minuten lopen gelegen van het centrum van Oranjestad. Een winkelcentrum ligt aan de terminal zelfs!

Boek uw cruise naar Aruba

Wie droomt er niet van een luxe en ontspannen cruisevakantie. Bij kras.nl boekt u een cruise naar Aruba met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn voor de complete cruise packages en inclusief havengelden, brandstoftoeslagen, rederij en luchtvaartmaatschappij. U kunt uw cruisevakanties naar Aruba eenvoudig en veilig online boeken.

Wat kunt u zoal doen als passagier van een cruise schip op 1 dag in Aruba?

Aruba Ostrich Farm

Aruba struisvogelboederij

Ondanks dat de struisvogel oorspronkelijk uit Afrika komt, is Aruba’s ruige landschap een perfect huis voor dit integrerende dier. De Aruba Ostrich Farm nodigt u uit om langs te komen en kennis te maken met het 80-tal koppel van de grootst levende soort in de wereld.

Matividiri 57, Paradera
+(297) - 585-9630
+(297) - 585-9629

Diepzeevissen

diepzeevissen

In de gematigde wateren van Aruba kunnen verschillende soorten Atlantische sportvissen worden gevangen, het hele jaar door. Zeilvis, White and Blue Marlin, Wahoo, Haai, Barracuda, Amberjack, Kingfish, Bonito, en Blackfin, Rode en Geelvin Tonijn zijn er in overvloed. U kunt uw eigen boot met kapitein en bemanning huren voor een hele of halve dag.

Golf

Speel golf op Aruba

Tierra del Sol
is een 18 hole, par-71 golfbaan die is ontworpen door Robert Trent Jones II.

The Links at Divi Aruba
is een 9 hole golfbaan, omgeven door luxe vakantievilla's

 

Jeep Safari Tours

Jeep Safari Tours

Er is geen betere manier om Aruba te verkennen en waar voor uw geld te krijgen dan met ABC Jeep Safari. Uw dag van avontuur begint met een pick-up service en een warm welkom van uw vriendelijke gidsen. Vervolgens stapt u in een open jeep voor de meeste lol die u ooit heeft gehad tijdens het rijden. Bezichtig Aruba's meest populaire bezienswaardigheden.

Paardrijden

Paardrijden

Aruba's topografie biedt een verscheidenheid aan exotische locaties voor avontuurlijke bezoekers. De uitdagende duinen en woestijn-achtige vlakten zorgen ervoor dat u zich voelt als de ster in uw eigen Western film. Onderweg kunt u het spectaculaire uitzicht vanaf de Arikok heuvels vastleggen met uw camera. Rijervaring is niet vereist.

Snorkelen

snorkelen

Iedereen kan snorkelen. Toch zijn er een aantal basisregels. De belangrijkste regel om te onthouden is: Raak nooit het koraal aan! Goede snorkelplekken zijn onder andere Arashi, Boca Grandi, Baby Beach en nog veel meer...

Winkelen

Wat kunnen we u meer vertellen over het winkelen op Aruba, behalve dat het een paradijs voor winkelaars is en dat je het krediet van een willekeurig aantal creditcards kunt overschrijden in een korte middag?

Belangrijk om te weten is dat winkelen op Aruba niet helemaal belastingvrij is. Alleen de winkels in de vertrekhal op de luchthaven zijn echt belastingvrij.
De rest van de winkels op het eiland bieden vaak kortingen op een aantal items, soms wel tot 25%, maar vergelijk een aantal verschillende winkels voordat u een dure aanschaf doet.

Zeilen en bootochten

Zonsondergang zeiltochten

Welke plek op Aruba biedt een prachtig uitzicht over de mooiste stranden? Juist... vanaf de open zee!
er zijn diverse zeiltochten met o.a. een catamaran. Zo zijn er snorkeltochten, Moonlight-tochten, Sunset-tochten 9erg romantisch) en nog veel meer!