Nederlands Paspoort Canadees en een Amerikaans Paspoort

TUI: Retourticket Aruba
vanaf Euro 499,-

excl. € 15,- boekingskosten
en € 2,50 Calamiteitenfonds

Aruba Douane - Wat mag ik meenemen naar Aruba?

Belastingvrij - Tax Free

Voor bepaalde goederen kunt u vrijstelling van invoerrechten en accijnzen krijgen als u deze als reizigersbagage invoert en als u 16 jaar of ouder bent.

1. Sigaretten 200 stuks of
Sigaren 25 stuks of
Cigarillo's (max 3 gram p/stuk wegen) 50 stuks of
Rooktabak 250 gram
2. Gedistilleerde dranken 1 liter
3. Andere goederen dan bedoeld in de Tot een factuurwaarde van Afl. 400,-
onderdelen 1 en 2 *

* deze goederen zijn bestemd voor persoonlijk gebruik dus niet voor de handel of voor gebruik in een bedrijf of beroep.

Neemt u meer mee dan deze maximale hoeveelheden, dan moet u daarover invoerrechten en accijnzen betalen. Kijk op www.douane.aw voor meer informatie hierover.

Dieren

Voor honden, hondachtigen, katten en katachtigen moet u bij aankomst in Aruba bij Servicio di Aduana een gezondheidsverklaring (niet ouder dan 3 weken) en een geldig bewijs van vaccinatie tegen rabiës (ouder dan 1 maand, maar niet ouder dan 1 jaar) overleggen. De invoer van honden en katten uit Zuid- en Midden Amerika is verboden tenzij zij deel uitmaken van een verhuisboedel en een verklaring van geen bezwaar is afgegeven door de Veterinaire Dienst.

Voor invoer en uitvoer van alle overige diersoorten wordt aangeraden vooraf contact op te nemen met de Veterinaire Dienst van Aruba.

Overige

Kijk voor meer informatie op: www.douane.aw

 

Disclaimer: WorldWide TravelGuide b.v. heeft haar uiterste best gedaan om de juiste informatie op deze website te plaatsen. WorldWide TravelGuide b.v. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud, kwaliteit, juistheid of schade die kan voortkomen uit deze informatie!